Moterų klaidos, arba kodėl vyrai ima kriuksėti

Piktoms ir nepatenkintoms moterims kylantys klausimai visada turi vieną atsakymą, o pokalbių pabaigoje visada prieinama viena, bendra išvada. Juk visoms kultūrinėms, ekonominėms, politinėms bei, žinoma, moteriškoms problemoms yra priežastis - nes vyrai kiaulės. Piktos ir nepatenkintos moterys linguoja galvomis pritardamos viena kitai. Problemos išspręstos, galima grįžti į namus ir kurti kitas.

Seniau jos laiką leisdavo kitaip. Šalia jų būdavo vaikinai, kurie bandė surinkti joms žvaigždes. O kai jie surinko, jos užsimanė guminukų, žvaigždučių formos. Jos buvo išlepintos, jaunos ir aikštingos, Žurnale tuomet perskaitė, jog reikia būti  nepasiekiamoms, ir bandė tokiomis būti. Jos nerašė pirmos, tačiau kiekvienam norėjo būti pirmomis, vienintelėmis ir paskutinėmis. Jie tokiomis jas ir laikė. Mylėjo, saugojo, taikstėsi su užgaidomis ir principais. Nekreipė dėmesio, kai juos žemino ir iš jų juokėsi, kai dienom buvo nereikalingi. Leido joms pasijusti reikalingiausiomis. Visada, kai tik joms to reikėjo. Ir vieną dieną joms nustojo jų reikėti. Bum

Dabar tie vaikinai jau vyrai, kurie neatneša žvaigždžių, nes kartą jas jau surinko. Jie nesako meilės žodžių vienai - sako juos iškart trims. Ir tie žodžiai jau nebenuoširdūs, jau ne iš širdies, nes jie kartą ją padovanojo. Ir dėl to, kad kartą jų veiksmai ir žodžiai nebuvo įvertinti, jie išmoko kriuksėti.

Tik piktos, nepatenkintos moterytės ir per kitą susitikimą nesusimąstys, kad problemų sprendimas paprastas: kuo mažiau ožkų - tuo mažiau kriuksinčių užauga.

Ner. 

Komentarai